Modelbouw venlo

Puzzels voor de allerkleinsten

Een puzzel vinden voor de allerkleinste blijft een uitdaging. Je begint natuurlijk met kleine puzzels van 25 stuks. Maar wanneer ze ouder worden dan is de Disney puzzel 1000 stukjes een van de populairste in onze webshop. Maar natuurlijk hebben wij ook meer als alleen de klassiek disney karakters. Zo hebben wij ook uitgebreide collectie met daarin de natuur verwerkt. En ook van andere animatieseries hebben wij diverse puzzels in ons assortiment. Het beste is om te beginnen met een puzzel van 150 stukjes. Dit kun je vervolgens steeds meer opbouwen. Zo blijft de uitdaging leuk en weet je welk aantal stukjes het beste bij je past. Zoals het ravensburger puzzel spel altijd al zegt doen is leren!

Jan van haasteren puzzels

De Jan van Haasteren puzzel 1000 zijn al jarenlang populair. Deze striptekenaar is al jarenlang een bekend icoon. Daarom heeft hij er ook voor gekozen om van veel striptekenningen puzzels te laten maken. Dit zorgt ervoor dat mensen zich herkennen in het stripverhaal wat daarbij hoort. Door dat verband te leggen is het in de meeste gevallen makkelijker om de puzzel op te lossen. Je hebt meestal urenlang speel plezier omdat bijna alle puzzels uit 1000 stukjes bestaan. Echte fans en verzamelaars zitten heel het jaar te wachten op weer een nieuwe puzzel van Jan van Haasteren. Hieraan kun je dus merken hoe populair het is. Jan zelf is al sinds de jaren 80 een striptekenaar die bij veel mensen niet meer weg te denken is. Probeer ook eens de 1500 stukjes legpuzzel.

Wasgij de leukste puzzel van Nederland

De wasgij puzzel 1000 stukjes is een van de populairste legpuzzel voor volwassenen van dit moment. Dat komt omdat deze net wat meer uitdaging bieden. Je hebt namelijk geen voorbeeld van de puzzel hoe hij eruit moet komen te zien. Dit maakt het oplossen van de puzzel ingewikkelder. Maar de meeste mensen vinden de extra uitdaging juist een pluspunt van de puzzels. Deze collectie wordt sinds 1997 al geproduceerd door Jumbo puzzels. De populariteit van deze puzzels is echter pas een aantal jaren geleden omhoog geschoten. Jumbo is een merk wat niet weg  te denken is in de puzzel wereld. Zij maken al jarenlang de leukste en meest gevarieerde puzzels. De naam wasgij klinkt voor velen mensen als iets brabants. Echter is het juist ontstaan uit het engelse woord jigsaw om te draaien.

De speciaalste puzzels van Nederland

Wij hebben een grote collectie met speciale puzzels. Zo heb je waarschijnlijk al kennisgemaakt met de wasgij puzzels waar geen voorbeeld bij zit. Maar ravensburger heeft bijvoorbeeld ook speciale 3-D puzzels. Deze zijn nog leuker als ze helemaal gemaakt zijn. Je kunt dan echt genieten van het effect van de puzzel. Ook heb je nog impossible puzzels. Dit zijn wat moeilijkere puzzels voor de ervaren puzzelaars. Deze kun je namelijk niet op kleur of patroon sorteren. Alles heeft dezelfde kleur waardoor het dus een uitdaging wordt de juiste stukjes te combineren. Maar voor de ouderen zijn er ook nog XL puzzels.