Modelbouw venlo

De leukste kinder gadgets van 2022!

De huidige maatschappij is nogal gefocust op technologie en innovatie. Vroeger speelden baby’s met speelgoed, zoals een houten blokkendoos of een leuke pop. Daar is tegenwoordig bijna niks meer van over, omdat er diverse gadgets voor baby’s ontworpen zijn zodat jouw baby zich geen moment meer hoeft te vervelen! Je zal vast denken: maar welke gadgets voor baby’s bestaan er dan precies? Hieronder worden daarom drie soorten gadgets uitgelicht waar jij jouw baby een groot plezier mee kan doen. Doe er vooral je voordeel mee!

Een schattige baby monitor

Als kersverse moeder of vader, ben je altijd erg op je hoede wat je kindje betreft. Je bent erg bezorgd en bang dat er iets met je kindje gebeurt en wil hem of haar het liefst 24 uur per dag in de gaten houden. Dat is lastig. Gelukkig is hier wat op gevonden: een baby monitor. Met zo’n handige gadget heb je als het ware ogen in je rug en kan je je kindje te allen tijde observeren. Daarnaast ziet de monitor er ook nog eens erg schattig uit, vormgegeven als een soort knuffel. Zo’n knuffel wil toch iedere baby?!

Vibrerende matras

Baby’s houden er enorm van om gewiegd te worden. Daar word je als ouder op een gegeven moment tureluurs van. Het is daarom enorm fijn als een gadget dit van je kan overnemen. Er bestaat namelijk een vibrerende matras waar jouw kindje lekker op heen en weer geschud wordt (natuurlijk met beleid). Op een gegeven moment zal je merken dat jouw baby zachtjes wegdoezelt. Zo kan jij niet alleen een nachtje heerlijk slapen, maar ook jouw lieve zoon of dochter.

Automatische flessenwarmer

Niks is zo vervelend als koude melk. Deze automatische flessenwarmer zorgt ervoor dat de fles die jij je baby geeft altijd warm is, wel zo prettig! Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je planning uitloopt of dat je net een hapje buiten de deur wil gaan eten terwijl je de fles nog moet maken voor je kindje. De fles geven wanneer het jou uitkomt: ideaal!

En, heb je ook inspiratie op kunnen doen voor geweldige gadgets? Verras je kind nu met een gave gadget en je zoon of dochter zal je eeuwig dankbaar zijn. Jij wil toch ook het hart van je kind sneller laten kloppen met een innovatieve gadget? Sla nu je slag!